Hela huset har renoverats

God dag på er alla mina läsare och välkomna till bloggen och till ytterligare ett inlägg. Jag hoppas att ni alla har det bra och att dagen har flutit på bra utan alltför mycket stress. Mina inlägg handlar som ni vet för det mesta om resor men det här inlägget kommer att handla om något helt annat. Jag vet att ni är många som önskar att få veta mer om det här med renovering i Nässjö och om jag har något tips att ge er på något företag, visst har jag det! 

Jag har ju själv fått hjälp med att renovera hela huset och det är ett företag som heter Jönköpings Fastighetstjänst som har utfört renoveringen. Huset som jag köpte för några månader sedan var i ett bedrövligt skick. Det var ingen idé att göra lite punktinsatser här och några där, utan för att det skulle bli någon ordning med det hela var det lika bra att renovera hela huset på en gång, annars fanns risken att det aldrig skulle bli färdigt. Jag är otroligt nöjd med hjälpen som jag har fått av Jönköpings Fastighetstjänst, och det här företaget är ett riktigt pålitligt företag inom renovering i Jönköping. Jag har flera vänner som har haft otur när de anlitat byggföretag, tyvärr ser det rätt så dystert ut med tanke på alla oseriösa företag som blåser folk. Men det finns många bra företag också och Jönköpings Fastighetstjänst tillhör definitivt den senare kategorien. Så nu när ni bett mig att rekommendera er ett företag som kan vara er behjälpliga inom renovering i Jönköping så får det allt bli Jönköpings Fastighetstjänst. De arbetar mycket med kunden i fokus och de anställda är mycket duktiga och erfarna. Vänd er dit, ni kommer inte att ångra er!