CT Bil o Plåt AB

Jag reser mycket i tjänsten med firmabilen och det är klart att jag då behöver serva bilen emellanåt och ibland är det något som behöver lagas också. Jag har ett kul jobb som egenföretagare men det är minsann inte så att jag har blivit miljonär, det går runt kort och gott. Jag måste tänka ekonomiskt i alla mina angelägenheter som har med företaget att göra och därför har jag valt att alltid lämna bilen till CT Bil o Plåt AB, ett företag som utför service och bilreparationer i Enköping. 

Utan min bil skulle mitt företag inte existera. Jag måste därför kunna lita på att få den hjälp jag behöver och det kan jag när jag lämnar bilen till CT Bil o Plåt AB. Jag är så otroligt nöjd med det här företaget och det tror jag att ni också skulle bli ifall ni skulle lämna er bil dit. Det allra mesta inom service och bilreparationer i Enköping går det att få hjälp av när man lämnar bilen till CT Bil o Plåt AB och dessutom till priser som är lägre än hos flera av deras konkurrenter. De gånger det har hänt något oplanerat så har jag alltid fått tid nästan på direkten och det har inte tagit lång tid för dessa duktiga bilmekaniker att rätta till det som har varit fel. Deras kompetens i kombination med en riktigt fin kundservice gör att jag vill tipsa er som behöver hjälp med service eller bilreparationer i Enköping om det här eminenta företaget. Medarbetarna har en omfattande expertis som de har fått genom att de arbetat så länge som de har gjort inom branschen. Jag hade inget mer på hjärtat för den här gången och hoppas att ni som väljer att anlita CT Bil o Plåt AB blir lika nöjda som jag.