Det här är en otroligt duktig målare i Södertälje

God morgon, god morgon på er alla mina läsare och välkomna till bloggen och till ett inlägg som jag vet att ni länge har velat läsa, varsågod, här kommer det! Men först av allt så hoppas att ni alla mår kanon och att ni haft en fin helg. Mina inlägg handlar som ni vet för det mesta om resor men det här inlägget kommer att handla om något helt annat. Jag vet att ni är många som haft problem att veta till vilken målare i Södertälje som ni ska vända er för att få professionellt utfört måleri eller tapetsering, men det vet jag, det är ett nöje att få rekommendera er en målare vid namn Godfrey Sserugga. 

Jag har ju själv fått renoverat hela lägenheten och målat och tapetserat om i alla 5 rum med kök. Det behövdes, jag har bott i samma lägenhet i 20 år och det är första gången den blir ommålad och tapetserad. Jag är otroligt nöjd med hjälpen som jag har fått av Godfrey Sserugga och denne målare i Södertälje är en mycket duktig yrkesman. Jag har flera vänner i som även de har tagit hjälp av Godfrey Sserugga. Godfrey arbetar som målare i Södertälje men kan även ta uppdrag här i omnejderna. Flera av mina vänner som bor i Tumba och i andra delar av Stockholm har anlitat hans hjälp också och det var som sagt på deras rekommendation som även jag tog hjälp av honom. Så himla fint målat och tapetserat, och inte var det dyrt heller. Jag kände mig helt trygg med Godfrey Sserugga, han månar verkligen om sina kunder. Sådan fin kundservice borde flera företag ha! Med detta sagt önskar jag er alla en bra dag, ha det gott allesammans!