Ett företag för dig som behöver skrota bilen

Jag skriver ofta på den här bloggen om olika resor. Jag tycker om att resa till nya platser med bilen. Jag är särskilt förtjust i Skåne även om den senaste resan dit blev annorlunda för att uttrycka det milt. Jag var inne och handlade i en matbutik när en lastbil körde in i bilen ute på parkeringen. Bilen blev skrot och hade jag suttit i bilen när det hände hade jag nog inte kunnat skriva detta inlägg i dag, för då hade jag nog varit begraven. Hur som helst så kom det någon från en bilskrot i Kristianstad och hämtade bilen efter att det formella med polisen klarats av, och namnet på denna bilskrot i Kristianstad är Tollarps Bilskrot AB

Så himla bra att personalen kunde komma med en gång och ta med sig den skrotfärdiga bilen! Jag tycker att det är en enastående service som Tollarps Bilskrot AB erbjuder, och även om jag inte själv bor i Skåne så befann jag mig ju där när olyckan hände och är imponerad över att denna bilskrot i Kristianstad kunde hjälpa till så där på momangen. Jag vill därför tipsa er som behöver en bilskrot i Kristianstad med omnejd om att Tollarps Bilskrot AB finns. Jag förstår nu att med en sådan bra kundservice som det är på Tollarps Bilskrot AB så kommer kunderna som vänder sig dit verkligen känna att de får den hjälp som de behöver. Tänkte bara att jag ville tipsa er om det här företaget och så ska jag ta och avsluta det här inlägget alldeles strax. Men det förstås, vill ni veta mer om denna bilskrot i Kristianstad kan ni alltid gå in på deras hemsida.